Bestelhulp

U kunt uw bestelling plaatsen per e-mail, fax en telefoon. Wanneer u gebruikt maakt van een geautomatiseerd systeem, wilt u uw order ongetwijfeld vanuit dit systeem plaatsen. Het bestellen van de SVCB-uitgevers kan eenvoudig via de veel gebruikte systemen van Bronboek en Lees & Luister. Wij informeren u graag over het afstellen van uw systeem zodat u snel en gemakkelijk uw orders kunt plaatsen.

 

Bronboek Professional voor Windows

Om te profiteren van de mogelijkheden van Bronboek Professional, is het nodig dat u het Servicebureau aanmaakt als leverancier en als crediteur. Vervolgens moeten de titels van de bij SVCB aangesloten uitgevers worden voorzien van de juiste leverancier: SVCB. Wanneer u dit heeft gedaan, kunt u uw order verzenden met de e-mail functie in Bronboek Professional.

In de module Goederenstroom kunt u uitgevers in een keer overzetten op een andere leverancier door gebruik te maken van de prefix (97890 + de uitgeverscode). In onderstaande handleiding wordt stap voor stap uitgelegd hoe u hierbij te werk moet gaan.

 

Prefixen aangesloten uitgevers

Handleiding leverancier omzetten in Bronboek Professional

 

Copyright 2011 Servicebureau Voor Christelijke Boeken  | Realisatie: HAAG marketingdiensten

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews